Καλώς ήρθατε στον όμιλο Transcendence

Ο όμιλος μας αποτελείται από μηχανογράφους, αναλυτές και προγραμματιστές, γραφίστες, φωτογράφους και εικονολήπτες καθώς επίσης από marketing experts που σε ξεχωριστά τμήματα για κάθε κλάδο μελετάμε και δίνουμε λύση για κάθε ανάγκη που χρειάζονται οι πελάτες μας.

Το όραμα μας είναι, μέσα από την μελέτη, την εργασία και την δημιουργικότητα να αναπτύσσουμε συνεχώς καινούριες μεθόδους πάνω στην επικοινωνία με σκοπό να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη κάθε επιχείρησης.

Flora Hatzigiannaki

Founder & CEO

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

Vaggelis Mpalkonis

Founder & Art Director

Βραβευμένος από την Adobe με εμπειρία άνω των 10 ετών στο Digital Strategy, δίνοντας την ίδια βαρύτητα σε κάθε project. Ο Βαγγέλης Μπαλκόνης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ο άνθρωπος που όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εκείνον.

Panagiotis Karamitsos

Consulting Strategy & Director

Με εμπειρία άνω των 25 ετών στο κομμάτι της διαφήμισης και πολλά βραβεία στο δυναμικό του ο Παναγιώτης Καραμήτσος δίνει την βαρύτητα που αναλογεί σε κάθε επιχείρηση χτίζοντας το Business Strategy με ιδιαίτερη σημασία στο content.

Η σωστή στρατηγική και το content είναι η βασική μέθοδος για να αναπτυχθεί μία επιχείρηση. 'Ολα τα υπόλοιπα είναι απλά εργαλεία που προσαρμόζονται πάνω σε αυτό το μοτίβο!

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η ομάδα μας ειναι πάντα πρόθυμοι να συνομιλήσετε.

Our Team

Contact

Blog
Clients

About Us

Get Our Newsletter

Coupos, tips evry month and many more ...

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Made with  by team of Transcendence Group © 2020