Τι είναι Branding;

Γιατί είναι τόσο απαραίτητο για την επιχείρησή σας;

Το branding- εταιρική ταυτότητα,  είναι η δημιουργία φρέσκων , έξυπνων, και μοναδικών λογοτύπων για την επιχείρηση σας. Η διαδικασία branding ξεκινά με τον καθορισμό των βασικών αξιών της εταιρείας και τον προσδιορισμό της αγοράς που μας ενδιαφέρει. Μόλις προσδιορίσουμε τα στοιχεία που μας χρειάζονται, ξεκινάμε τον σχεδιασμό. Η δική μας προσέγγιση στην ανάπτυξη του branding, πάντα στοχεύει στη δημιουργία  πρωτότυπου και minimal στιλ.

 

Αγαπάμε να δημιουργούμε είτε κλασικά και κομψά σχέδια είτε μοντέρνα και πολύπλοκα, σύμφωνα με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες της κάθε επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα μία ισχυρή οπτική εικόνα που σαφώς ανταποκρίνεται στην εταιρική σας ταυτότητα, κάνοντας την εταιρεία σας και τα προϊόντα σας, μοναδικά ώστε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Τι είναι το Branding;

Branding είναι ο θεμέλιος λίθος του Μάρκετινγκ και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την επιχειρηματική στρατηγική. Συνεπώς, είναι κάτι περισσότερο από το να βάλουμε μια ετικέτα σε ένα φανταχτερό προϊόν. Στις μέρες μας, μια εταιρεία ή δικηγορικό γραφείο, χώρα,  πανεπιστήμιο, μουσείο, νοσοκομείο,  διασημότητα, ακόμη και ο καθένας από εμάς στην καριέρα του μπορεί να θεωρηθεί ως brand.

 

Το Branding είναι βαθιά ριζωμένο στην ψυχο-κοινωνιολογία, και λαμβάνει υπόψη τόσο τα υλικά όσο και τα άϋλα χαρακτηριστικά – ιδιότητες, π.χ., λειτουργικά και συναισθηματικά οφέλη. Ως εκ τούτου, αυτά τα χαρακτηριστικά συνθέτουν τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις, που ανακαλεί το κοινό του Brand, όταν σκέφτεται το συγκεκριμένο Brand και το πλαίσιό του.

Branding | Κατασκευή Λογοτύπου

Λογότυπο & Εταιρική Ταυτότητα

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, από το λογότυπο μέχρι την ολοκληρωμένη πρόταση προβολής, είναι μία σύνθετη τεχνικά και δημιουργικά διαδικασία που απαιτεί έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες.

Ξεκινώντας από το λογότυπο, την καρδιά του brand design, μπορούμε να επεκταθούμε στην υπόλοιπη εταιρική σας ταυτότητα (επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους κ.τ.λ.) ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή (αφίσα, κατάλογος, επιγραφή κ.τ.λ.) επιθυμείτε, σύμφωνα με τις επιβολές και τις  ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα χρώματα, φράσεις, σχήματα, ισορροπία και υποσυνείδητα μηνύματα ώστε να αποτυπώσουμε στο μυαλό του δέκτη, στοιχεία από την ταυτότητα της εταιρείας, των προϊόντων και υπηρεσιών, με τρόπο βέλτιστο, απλό και κατανοητό. Γιατί, τις περισσότερες φορές, μία πρώτη καλή εντύπωση είναι αυτή που θέτει τις βάσεις για να μείνετε για πάντα στη συνείδηση των πελατών σας.

Σχεδίαση/Κατασκευή Λογοτύπου (Logo Design)

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας (Brand Design)

Δημιουργία Έντυπης Επικοινωνίας (επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι, επιστολόχαρτα κτλ)

Δημιουργία Πρόσθετων Εφαρμογών (επιγραφές, κατάλογοι, μπλοκ κτλ)

Σχεδίαση Συσκευασίας (Packaging Design)