Αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Στον όμιλο Transcendence  στόχος μας είναι πάντα ο σχεδιασμός της στρατηγική μάρκετινγκ, η οποία μπορεί να προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιχείρησή σας για την προβολή της.  Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του Digital Marketing για την επιχείρησή σας.

Διαφήμιση Google Ads

Διαφήμιση Google Ads

Προβληθείτε στους πελάτες, όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην μηχανή αναζήτησης της Google αλλά και στους Χάρτες. 

Στη Google οι χρήστες αναζητούν οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, πού θα πάνε αλλά και τι θα αγοράσουν. Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε και σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Η επιτυχία στη διαφήμιση έρχεται όταν μετά από σωστή προετοιμασία, και αξιοποιώντας όλες τις γνώσεις και την εμπειρία, ο Marketer φτιάχνει τη διαφήμιση που δείχνει το σωστό μήνυμα, στο σωστό target group, την κατάλληλη στιγμή.

Εξασφαλίζουμε τα αποτελέσματα που έχουν

αξία για εσάς

Διαφήμιση Google Ads

ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕ ΣΑΣ

Αυξάνοντας τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις και τις εγγραφές σε λίστες newsletter, με διαδικτυακές διαφημίσεις που μεταφέρουν τους χρήστες στην ιστοσελίδα σας.

Διαφήμιση Google Ads

ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Λαμβάνοντας περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα κουμπί "κλήση".

Google Partner

Διαφήμιση Google Ads partner
Διαφήμιση Google Ads

ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Προσελκύοντας περισσότερους πελάτες με διαφημίσεις που βοηθούν τους χρήστες να βρουν την επιχείρηση σας στον χάρτη.

Η Transcendence Group διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην διαφήμιση της Google.  Αξιοποιούμε επίσης το βαθύ technical expertise μας σε Web Development και SEO, ώστε να βελτιστοποιήσουμε το Quality Score των Google Ads στο έπακρο. Η Google μας έχει τιμήσει εδώ και χρόνια με την πιστοποίηση Partner, η οποία δίδεται μόνο σε εταιρίες που χειρίζονται υψηλά budgets και αποδεικνύουν κάθε χρόνο ότι κάνουν καλή χρήση όλων των νέων εργαλείων του Google Ads.

Διαφήμιση Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Προσεγγίστε μελλοντικούς πελάτες και θαυμαστές.

Προσφέρουμε διαφημιστικές λύσεις για κάθε επίπεδο εξειδίκευσης.

 

Δημιουργούμε και προβάλλουμε τις διαφημίσεις σας, χρησιμοποιώντας όλα τα νέα εργαλεία του Facebook. Πάνω από δύο δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα. Όποιο κοινό κι αν θέλετε να προσεγγίσετε, θα το βρείτε εδώ!

Η Διαχείριση διαφημίσεων είναι το σημείο εκκίνησης για την προβολή διαφημίσεων στο Facebook, το Instagram, το Messenger και το Audience Network, ώστε να κάνουμε τις προβολές σας πραγματικούς ακόλουθους και μελλοντικούς πελάτες!

Εξασφαλίζουμε τα αποτελέσματα που έχουν

αξία για εσάς

Διαφήμιση Facebook & Instagram Ads

Προσεγγίστε περισσότερα άτομα με διαφημίσεις που τραβούν την προσοχή στην επωνυμία σας. 

Facebook Partner

Διαφήμιση Facebook & Instagram Ads

Αυξήστε τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας ή απευθείας από τις πλατφόρμες του Facebook και Instagram.

 Facebook Partner
Διαφήμιση Facebook & Instagram Ads

Ενθαρρύνετε τον κόσμο να ανακαλύψει ξανά ό,τι του αρέσει στην επιχείρησή σας.

Στη Transcendence Group, είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες του facebook. Σύμφωνα με το facebook, έχουμε καταφέρει οι διαφημίσεις μας, να είναι 90% πιο δημοφιλείς & αποδοτικές από αντίστοιχες του ανταγωνιστικού κλάδου. Το Facebook μας έχει τιμήσει με την πιστοποίηση Partner, η οποία δίδεται μόνο σε εταιρίες που κατέχουν την καλή χρήση όλων των νέων εργαλείων του Facebook .

" Γνωρίζετε ότι έχουμε επικοινωνία με το facebook και καθοδήγηση για τις μεγάλες καμπάνιες που αναλαμβάνουμε και με τη βοήθεια τους φέρνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα από τις διαφημίσεις που προωθούμε? "

Επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε την νέα σας καμπάνια!

Τήλ: 216 700 5412

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!