Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στον όμιλο Transcendence  στόχος μας είναι πάντα η κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες μπορούν να  προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιχείρησή σας για την προβολή της στο διαδίκτυο.
 
Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι custom, από βραβευμένους designers και Web Developers. Μελετάμε συνεχώς τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης και προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα  να είναι απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε συνεχώς νέους επισκέπτες.

Responsive Web Design

Καθώς πλέον ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του Ιnternet επισκέπτονται τις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν από όλα τα μέσα όπως σταθεροί υπολογιστές έως και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (Smartphones, Tablets). Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούν Responsive Design. Δηλαδή οι ιστοσελίδες μας έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζουν το πλάτος και την διάταξή τους, ανάλογα με την ανάλυση της εκάστοτε οθόνης.
 
Με το Responsive Web Design καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, ιστοσελίδες που είναι Mobile Friendly και βελτιώνουν την ποιότητα πλοήγησης των χρηστών. Ειδικοί στο είδος μας, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και καταρτισμένοι συνεργάτες, δημιουργούμε ιστοσελίδες οι οποίες θα καταφέρουν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Οι λεπτομέρειες στην λειτουργικότητα των εφαρμογών είναι που κάνουν την διαφορά και μετατρέπουν τον απλό επισκέπτη μιας σελίδας, ενός e-shop ή μιας Facebook Page σε πιστό οπαδό ενός brand.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και βασίζονται σε διεθνή πρότυπα.

Μελετάμε το Brand σας ώστε να γίνει με επιτυχία η σωστή προβολή της επιχείρησής σας.

Δίνουμε πολλή προσοχή ώστε οι κατασκευή ιστοσελίδων σας να είναι εύκολη στη χρήση και κατανοητή από τον επισκέπτη.

 Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας στον χώρο ώστε να  έχει επιτυχία οποιαδήποτε προσπάθειά σας να επεκταθείτε στο διαδίκτυο.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθείτε και να καταγράφετε αναλυτικά στοιχεία κίνησης της ιστοσελίδας σας.

Custom Ιστοσελίδες

Οι custom ιστοσελίδες είναι σελίδες που υλοποιούνται με ειδικό κώδικα εξ' αρχής και βάσει των όσων επιθυμεί ο πελάτης. 

Η κατασκευή τους είναι αρκετά πιο χρονοβόρα αλλά σίγουρα πιο ποιοτική.

Ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε:

Ιστοσελίδες Παρουσίασης

Οι κατασκευή ιστοσελίδων παρουσίασης έχουν σκοπό την σύγχρονη παρουσίαση της εταιρείας σας μέσα από μια δυναμική ιστοσελίδα.

Ε-shop

Blog

Ιστοσελίδες e-Learning

Τα e-shop που κατασκευάζουμε συνδυάζουν ευκολία στη χρήση, λειτουργικότητα και μοναδικό σχεδιασμό.

Σας αρέσει να γράφετε άρθρα και να μοιράζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας με όλον τον κόσμο; Τότε εμείς μπορούμε να σας κατασκευάσουμε ένα δυναμικό blog .

Οι κατασκευή ιστοσελίδων

e-Learning σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε online μαθήματα και σεμινάρια είτε για να τα πουλήσετε online είτε για να τα παρέχετε στους μαθητές ή τους εργαζόμενούς σας.

Online Booking

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο σας, ώστε να έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε δυναμικά όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας και να προσφέρετε online κρατήσεις δωματίων στους επισκέπτες σας.

OnLine Εστίασης

Forum

Ιστοσελίδες Αγγελιών

Σχεδιάζουμε  website το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του, να παραγγέλνουν online καθώς και εσείς να διαχειρίζεστε όλες τις κρατήσεις της επιχείρησης σας online.

Forum είναι ο τόπος μέσα σε μια ιστοσελίδα όπου οι χρήστες της μπορούν να κάνουν συζητήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και υλικό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ολόκληρη κοινότητα.

Αποκτήστε το δικό σας website online αγγελιών. Οι ιστοσελίδες αγγελιών που κατασκευάζουμε δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες της να προσθέτουν αγγελίες μόνοι τους και να αναζητούν αγγελίες που τους ενδιαφέρουν.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η ομάδα μας ειναι πάντα πρόθυμοι να συνομιλήσετε.

Our Team

Contact

Blog
Clients

About Us

Get Our Newsletter

Coupos, tips evry month and many more ...

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Made with  by team of Transcendence Group © 2020