Κατασκευή Mobile-Web Application Εφαρμογών

Mobile Εφαρμογές

Με την αποκλειστική χρήση των έξυπνων κινητών συσκευών (smartphones) και των tablets, οι εφαρμογές mobile αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινής μας ζωής καθώς και ένα ισχυρό εργαλείο στον τομέα των επιχειρήσεων. Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptops και netbooks παρέχοντας αυξημένη αυτονομία αλλά και κόστος απόκτησης.
 
Κινούμαστε σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ανάπτυξη mobile εφαρμογών αναπτύσσοντας λογισμικά για συσκευές iOS (iPhone & iPad), Android και Windows Phone.

Χαρακτηριστικά Εφαρμογών

Στην Transcendence group, κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν λογισμικά Android και iOS.

Accesibility

Δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο internet για να χρησιμοποιήσετε μια mobile εφαρμογή. Η πρόσβαση σε μια mobile εφαρμογή μπορεί να είναι και offline.

Κατασκευή για

 Android & iOS

Όλες οι εφαρμογές που σχεδιάζουμε είναι πλήρως λειτουργικές για όλα τα λογισμικά όπως iPhone και Android.

Κατασκευή Mobile-Web Application Εφαρμογών

User Inteface

Μια mobile εφαρμογή είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο διαδραστική από μια web εφαρμογή (HTML5 app), ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και όλα τα advanced χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής όπως camera, GPS, πυξίδα κλπ.

UI & UX DESIGN

Το μοντέρνο σχέδιο υψηλής αισθητικής και ο συνδυασμός της εύκολης πλοήγησης, καθιστά τα σχέδια μας πλήρως λειτουργικά και μοναδικά.

Custom Design

Στον όμιλο Transcendence, σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα GUI (Graphical User Interface), κάνοντας τις εφαρμογές μας μοναδικές. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα γραφικά στοιχεία (elements) της εφαρμογής σχεδιάζονται σύμφωνα με τα χρώματα και το στυλ της εφαρμογής. Η επιλογή του Interface της εφαρμογής γίνεται από την αρχή σύμφωνα με το ύφος της επιχείρησης. Αρχικά, σχεδιάζουμε την εφαρμογή σε μακέτες, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη και μετά το υλοποιούμε.

Κατασκευή Mobile-Web Application Εφαρμογών